Heb je een ongeval gehad, veroorzaakt door iemand anders?

BSA helpt je kosteloos bij de afwikkeling van je schade die je hierdoor hebt ondervonden.

Waarom BSA inschakelen?

Wij hebben BSA gekozen als vaste juridische dienstverlener bij ongevallen. Wij betalen je loon door zolang je niet kunt werken. Die loonkosten krijgen wij vergoed dankzij de inspanningen van BSA. Net als eventuele re-integratiekosten of een WIA-uitkering.

Natuurlijk ben je vrij om je eigen schade-expert te kiezen.
Maar met BSA weet je in ieder geval zeker dat je een betrouwbare partij hebt gekozen.
Die niet alleen je schade regelt maar je ook helpt bij al je andere (juridische) vragen in de periode van je herstel en terugkeer naar het werk.

Wanneer BSA inschakelen?

Zo snel mogelijk na het ongeval! Als jij daar prijs op stelt komt er eerst een schade-expert van BSA langs om alles door te nemen. Hij stelt de tegenpartij aansprakelijk en regelt verder alles voor je. Hij informeert je over elke stap in het proces naar een rechtvaardige schadevergoeding, zodat jij steeds weet wat je kunt verwachten.

Meer weten?

Bel dan rechtstreeks met BSA en vraag een intakegesprek aan met een van de schade-experts van BSA: 079 750 71 00, of meld je direct online aan. Je wordt dan binnen een dag teruggebeld.

Meld jouw ongeval zo snel mogelijk bij BSA

Heb je zelf een ongeval gehad? Of gaat het om een vriend(in) of familielid? Vraag dan nu een intakegesprek aan met een schade-expert van BSA. Dit gesprek verplicht je tot niets. Pas na het na gesprek beslis je of je met BSA verder wilt gaan.

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een van de schade-experts neemt binnen een dag contact op om je melding inhoudelijk te bespreken. Uiteraard kun je hen ook zelf bellen of mailen.
Bellen: 079 750 71 00.
E-mail: info@bsabv.nl